Доставка и връщане

Онлайн пазаруване е наслада и тъй като ние от MPInine държим да бъдем максимално коректни към нашите клиенти, ако даден артикул не е по ваш вкус или не е подходящ размер, можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка в срок от 14 дни след получаването й.
Условия за връщане и замяна:
Ако не сте доволни от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в рамките на 14 дни след получаването ѝ (Артикули изработени по индивидуални размери не могат да бъдат върнати или заменени!). В такъв случай, трябва да попълните този формуляр или да ни уведомите на e-mail: mpi9nine@gmail.com , както и да се свържете с нас на телефон 0885919189 за повече информация.
Връщането се извършва само чрез куриер с маркировка за офис на ЕКОНТ - жк Младост 4, бл. 487, магазин 6 или до адрес: София, ул. Ген. Стефан Тошев 1-9 MPInine 0885919189.

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:
1. Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички етикети, неносен, непроменян, чист и без миризми.
2. Всички придружаващи документи - стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да бъдат включени в пратката за връщане.
MPInine запазва правото си да не приема върнати продукти, които не отговарят на описаните условия по-горе.

Грешен размер и замяна на стока:
Ако желаете да замените вашата покупка с друг размер или друг артикул, трябва да последвате описаните по-горе стъпки. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще ви изпратим нов, съобразен с вашите изисквания. Разходите за връщане на артикула са за сметка на клиента, освен в случаите, когато пратката е сериозно повредена физически, опаковката и съдържанието са повредени, продуктите са доставени или фактурирани грешно, или продуктите имат фабрични дефекти. В тези случаи MPInine ще поеме разходите за доставка.

Възстановяване на сумата:
Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 дни след получаване на върнатата стока. Ако желаете напълно да върнете закупения артикул, моля следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете, и се уверим в нейната цялост и включени придружаващите документи, сумата ще ви бъде възстановена по следния начин:
- Ако закупената стока е платена с наложен платеж, сумата ще ви бъде възстановена по банков път.